top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLiefdevooroutdoor.com

EI


De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik van dieren houd.

Vooral vogeltjes vind ik geweldig.

Het vrije gevoel dat een groep mezen, mussen of vinken uitstralen terwijl ze lieflijk tjilpend van boom tot boom vliegen, kan mij regelmatig zelfs ontroeren.

In maart dit jaar trok een artikel waarin over een aantal bijzondere vogelkijkhutten in den lande werd geschreven mijn aandacht. En een van die hutten vond ik zo bijzonder.

De vorm sprak mij aan en het natuurgebied waarin hij staat ook.

Er stond een foto in het blad van een gigantisch ei, gemaakt van hout en stro. En hij stond niet eens zo ver weg, in Stellendam welteverstaan. Midden in een vogelreservaat.

En natuurlijk wilde ik daar direct naartoe!

Maarr toen kwam het virus en was opeens alles op slot, ook de betreffende vogelkijkhut. Ik moest wachten... en wachten duurt altijd lang, veel te lang.

Na drie maanden wachten werd onlangs mijn geduld beloond. Tenminste... officieel is het Tij (dat is de naam van de hut) nog gesloten voor publiek maar omdat alle natuurgebieden op dit moment gewoon geopend zijn, zolang je de anderhalve meter afstand maar houdt, ben ik zo vrij geweest om toch even te gaan kijken.... niet verder vertellen........

De binnenkant lijkt wel op een enorme yurt.

En omdat ik zo onder de indruk was van het gebouw, ben ik helemaal vergeten naar de vogeltjes te kijken....38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Live interview bij RAZO Radio in Delft

Vandaag de kans gekregen om tijdens een radio-interview bij RAZO Zorgradio Delft uitleg te geven over wat Natuurcoaching kan betekenen bij o.a. burnout(preventie), moeilijke keuzes maken en een leuker

Comments


bottom of page