top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLiefdevooroutdoor.com

Buiten blijven jullie!

๐Ÿ•ท๐Ÿ•ธ๐Ÿ•ท๐Ÿ•ธ๐Ÿ•ท๐Ÿ•ธ๐Ÿ•ท๐Ÿ•ธ๐Ÿ•ท๐Ÿ•ธ๐Ÿ•ท๐Ÿ•ธ๐Ÿ•ท๐Ÿ•ธ๐Ÿ•ท

Het begint al aardig te wennen hier in Frankrijk. Ook het weer went want de regen is naar Nederland vertrokken en wij hebben hier zon zon zon!

De lange broek รฉn de regenjas zijn allebei onderin de kledingkast verdwenen. Deze kast noem ik ook wel de spinnenkast want elke keer schrik ik me weer kapot van zo'n gigantisch Frans exemplaar. En laat dat -buiten hoogtes- nou het enige zijn waar ik bang voor ben. Best een probleempje dus... maar... Ik heb gegoogeld en gevonden. Je moet een huis super onaantrekkelijk maken voor ze en dat doe je door o.a. opruimen ๐Ÿคฃ, schoonmaken รฉn menthol. En die laatste Googletip heb ik goed in mijn oren geknoopt. Ik ruim niet op en maak amper schoon maar het ruikt wel heerlijk fris naar menthol!

ร‰n de spinnen blijven sinds een paar dagen buiten ๐Ÿ˜Š.

Vive la France! Ik hou het hier nog wel even uit....

๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–๐Ÿ–

36 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Live interview bij RAZO Radio in Delft

Vandaag de kans gekregen om tijdens een radio-interview bij RAZO Zorgradio Delft uitleg te geven over wat Natuurcoaching kan betekenen bij o.a. burnout(preventie), moeilijke keuzes maken en een leuker

2 Comments


Liefdevooroutdoor.com
Liefdevooroutdoor.com
Jul 26, 2020

Kan nu al geen menthol (en azijn en citroen) meer ruiken. Maar doe alles om die enge beesten weg te houden ๐Ÿคช

Like

Mahelia Prins
Mahelia Prins
Jul 26, 2020

Goed bezig zeg en dat laatste stuk echt he ๐Ÿคฃ je kan straks geen menthol meer ruiken zoveel heb je het dan geroken ๐Ÿ˜˜

Like
bottom of page