top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLiefdevooroutdoor.com

Het is feeeeest!

Ik was stil op de blog.

Dat kwam omdat ik twee belangrijke dingen aan het doen was.


Ten eerste: Zoals ik in mijn eerdere blog al meldde, start ik zeer binnenkort mijn eigen Wandelcoachpraktijk. Daartoe heb ik 'papiertjes' nodig en ben ik begin 2020 aan een opleiding tot Wandelcoach begonnen.

Anderhalve week geleden had ik examen en in die weken daarvoor ben ik bezig geweest met de voorbereidingen daarvoor.

En ik ben zo blij zo blij, want ik heb afgelopen weekend mijn diploma binnen gekregen, ik ben geslaagd met een heel 'dik' cijfer; een 9 (mijn zus noemde mij een nerd, een compliment!).

En ik ben daar zo ontzettend trots op!

Een van de belangrijkste stappen die ik moest nemen is gezet en de volgende gaan ook snel komen want ik wil heel graag starten en heb onnoemelijk veel ideeën in mijn hoofd.

Doch ik moet echter ook zorgen voor een gedegen (ondernemings)plan, een inschrijving bij de Kamer van Koophandel én een daadwerkelijke start. Dat is allemaal best spannend en er gaat wat tijd in zitten.

Ook het bedenken van een naam voor de praktijk, ik wist niet dat dat zo moeilijk zou zijn. Maar ik heb hem... ik ga hem echter nog niet verklappen. Die bewaar ik voor een volgende blog ;-).

Het is erg leuk zoals mensen in mijn omgeving meedenken (en dat meedenken is nog steeds heel erg welkom) over hoe ik het beste de verdere opstart kan aanpakken. Zo wil ik graag nog meer 'vlieguren maken' en er zijn mensen die zich spontaan hiervoor aanbieden. Ook voor het krijgen van naamsbekendheid en het maken van reclame krijg ik vele leuke tips en adviezen.

Ik word er met de dag enthousiaster van.


Ten tweede: Ik was (en nog) aan het werk in de 'Kerstpakketteninpakindustrie'.

Bij dit werk denk je vast dat het om het inpakken en versieren van gezellige pakketjes gaat met lintjes, folies en feestelijke dozen. Dat is ook zo.

Er komt echter nog wel iets meer bij kijken dan dat. De logistiek (als er één product ontbreekt op een order van 300 pakketten, kun je mooi niet verder), het sjouwen van zware pakketten, dozen opstapelen op pallets, inpakken van grote en kleine dozen/tassen/trolleys aan de lopende band én het 'picken' van de orders en de bijbehorende administratie zijn belangrijke onderdelen van het werk.

Het is gewoon hard werken en ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind. Ik houd van de lichaamsbeweging (mijn activity-tracker draait overuren) en het contact met mijn gezellige collega's.

Dit tijdelijke werk doe ik nu echter 4,5 à 5 dagen per week dus er blijft niet veel tijd over voor andere dingen.

Daarnaast ben ik ook op zoek naar een andere baan per januari 2021 want dan loopt dit werk uiteraard af. Dus als je iets weet? Parttime en werk met de handen? Ik hoor het graag.

Dan heb ik straks alle tijd om me bezig te houden met mijn Outdoorwerk.

Ik houd jullie op de hoogte.88 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Live interview bij RAZO Radio in Delft

Vandaag de kans gekregen om tijdens een radio-interview bij RAZO Zorgradio Delft uitleg te geven over wat Natuurcoaching kan betekenen bij o.a. burnout(preventie), moeilijke keuzes maken en een leuker

2 Comments


tonycillekens
Mar 27, 2021

Wat leuk om zoveel enthousiasme op te pakken, net als de eerste warme zonnestralen van het jaar op je gezicht. Ik ga vanavond met een warme choco al je leuke verhalen en belevenissen lezen! ☀️🍀

Like

tonycillekens
Mar 27, 2021

Nooit geweten dat wij uit hetzelfde jaar komen :) Wat superleuk, gefeliciteerd!!

Wandelen is heerlijk, en niets geeft je een fijner gevoel als moeder natuur 💚

Like
bottom of page