top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLiefdevooroutdoor.com

Ik ben een zwerver!

Wat is het toch geweldig om nieuwe plekken te ontdekken. Ik ben vele jaren geleden voor het laatst in Frankrijk geweest en nu zit ik er drie maanden.

En aan een lang verblijven op één plek zitten heel veel voordelen. Ik leer de omgeving door en door kennen. In mijn vrije uurtjes fiets, step en wandel ik wat af... soms zie ik weer een nieuwe afslag of een leuke strandopgang en mijn wanderlust trekt me vaak naar die nieuwe plekken toe. Het gebied dat ik ken wordt groter en groter en het gaat zelfs als 'thuis' voelen.

Op die manier heb ik heel veel 'thuisen'...

Zo ken ik door mijn verblijf in Italië het zuidwestelijke gedeelte van het Lago Maggiore ook heel goed: Sesto Calende, Castelletto Sopra Ticino, Arona (lees: heerlijk ijs!) en Stresa... de meeste mensen hebben zelfs nooit van deze plaatsen gehoord en ik heb er vijf maanden rondgelopen.

Ik blijf het bijzonder vinden.

Toch hoef ik niet altijd naar het buitenland om mijn wanderlust te voeden. In mijn eigen regio zwerf ik vaak in het Staelduinse bos en ik ken de Campina, de Oisterwijkse bossen en vennen en het Amsterdamse Duinwaterleiding gebied en omgeving heel erg goed. En sinds een aantal maanden heb ik de duinen in Oostvoorne ook heel erg goed leren kennen omdat vriendlief er woont.

Het is fijn om een zwerver te zijn. Ik voel me overal thuis!31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Live interview bij RAZO Radio in Delft

Vandaag de kans gekregen om tijdens een radio-interview bij RAZO Zorgradio Delft uitleg te geven over wat Natuurcoaching kan betekenen bij o.a. burnout(preventie), moeilijke keuzes maken en een leuker

Comments


bottom of page