top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLiefdevooroutdoor.com

Nieuwe avonturen?!

Zojuist zag ik dat het ruim een half jaar is geleden dat ik een blog heb geschreven.

Had ik een saai leven? Waren er geen avonturen meer? Vond ik het schrijven niet meer leuk?

NEE! Allemaal niet!

Ik was druk aan het werk (hele leuke baan bij een zaadveredelingsbedrijf) en ik heb meegedaan aan de uitgebreide tijdrovende zoektocht naar het nieuwe huis van mijn lief.

Complete weekenden gingen er aan op want de huizenmarkt is een vreemde hobby die bestaat uit bezichtigen, (over)bieden en heel erg vaak achter het net vissen.

Maar de zoektocht is geslaagd; hij heeft een heel leuk huis in Noord-Brabant gevonden.

Alleen is er één probleempje.... hij kan er pas in juli in 🙃 en zijn vorige huis is al verkocht. Dakloos dus?

Nee hoor, in de Opstal is er nog wel even plek en dat zal voor korte duur zijn want per 1 juni gaan we samen voor mijn 'zomerwerkgever' werken in Zuid-Frankrijk!!!Is het niet geweldig? We gaan een 24-tal Mobile Homes beheren gedurende vier heerlijke zonnige intensieve maanden in dat warme leuke land op een hele leuke, niet al te grote camping die vlakbij de Middellandse Zee is gelegen. Ik zag al een leuk haventje en wat gezellige stadjes en dorpjes op Google Maps die we daar natuurlijk gaan verkennen. Hoop dat ze wijn hebben....

Vanaf nu is mijn zomerwerkgever dus 'onze' zomerwerkgever.

Voor ons allebei natuurlijk hartstikke spannend en leuk en de ultieme relatie test en dat kunnen we wel😉.

De spullen die meegaan staan al weer in en om de koffer in de huiskamer en de laatste regeldingen zijn we aan het afronden: Vaccinatie, PCR-tests, reisverklaringen, hotelletje voor onderweg, afscheid nemen van vrienden en familie en een heleboel zonnebrandcrème want het is er al gemiddeld 25 graden😎 .

Wat zal ik mijn winterjas missen!!!

Dit nieuwe avontuur is een goede reden om mijn blogactiviteiten weer op te pakken en over onze belevenissen in Frankrijk te gaan vertellen.


Dus: jusqu'à la prochaine fois
75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Live interview bij RAZO Radio in Delft

Vandaag de kans gekregen om tijdens een radio-interview bij RAZO Zorgradio Delft uitleg te geven over wat Natuurcoaching kan betekenen bij o.a. burnout(preventie), moeilijke keuzes maken en een leuker

Commentaires


bottom of page