top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLiefdevooroutdoor.com

Verrassing!


Ik geniet al twee weken van het werken op de camping in Frankrijk.

Afgelopen dagen zijn de eerste families gearriveerd in 'mijn' gloednieuwe mobile homes. En wat is dat toch leuk.

Zien jullie het voor je, ik vooruit fietsend met twee uitgelaten kinderen op de fietsjes van de touroperator en daarachter de ouders in de auto. Allemaal op weg naar het huisje.

'We mogen hier maar 10', zegt het jongetje als hij de rood/zwarte 10 op de weg ziet staan. 'Ik denk dat we wel 12 gaan', zeg ik.

'Zooooooo, dan gaan we harder dan papa en mama met de auto!'

geweldig toch....

Én toen ik vanmorgen mijn dagelijkse ronde deed kreeg ik een tekening van een 5 jarig Belgisch meisje. 'Ik heb iets gemaakt voor je, Marion. En ik krijg een tekening overhandigd met een tekening van een voetbalwedstrijd tussen België en Nederland. Winnaar nog onbekend.

'Die hang ik in mijn huisje', en zo geschiedde.

Ik denk dat het plezier wat ik hier heb wel overkomt met deze verhalen. Toch is het soms ook wat 'alleen", met name de avonden (als ik niet bij mijn collega hosts aan een drankje zit).

Ik zat afgelopen vrijdagochtend om 8.00u, na een wat eenzame donderdag gehad te hebben, te wachten op de Skype koffiedrink afspraak met Ronald. Dat doen we wel vaker nu ik in Frankrijk zit.

'Nog 5 minuten' appte hij om 8.00u. 'Nou, dan is de koffie wel op', dacht ik en ik nam nog een flinke slok.

Staat er opeens een vent aan mijn deur en die kijkt naar binnen. En wie blijkt dat te zijn... Ronald! Ik was perplex en liep zelfs nog even heen en weer naar mijn mobiel want -ik ging toch met Ronald Skypen-.

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo ben verrast, behalve toen ik een opmaakpop kreeg met sinterklaas...toen was ik wel een stuk jonger hoor!

De schat was de hele nacht doorgereden om mij om 8.00u live te kunnen verrassen met een croissant en een baquette met jam! Fantastisch!

Ik heb hem in mijn vrije uren de prachtige omgeving per fiets en à pied laten zien, we hebben genoten!

Én hij is tot zondagmiddag gebleven.

Hij is nu een paar uur weg en natuurlijk mis ik hem. Maar ik weet ook dat hij snel weer terugkomt en in de tussentijd zal ik het wel weer prima redden met mijn 'families.

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Live interview bij RAZO Radio in Delft

Vandaag de kans gekregen om tijdens een radio-interview bij RAZO Zorgradio Delft uitleg te geven over wat Natuurcoaching kan betekenen bij o.a. burnout(preventie), moeilijke keuzes maken en een leuker

Comments


bottom of page