top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLiefdevooroutdoor.com

Voordat de eerste gasten komen.....


Zo, de eerste dagen zitten erop. En uit ervaring wist ik al dat dat de zwaarste dagen zijn. Heel veel komt er op me af en vooral nu er enige achterstand is in de werkzaamheden door de onlangs pas opgeheven Lockdown hier in Frankrijk.

Maar op deze foto sta ik voor het eerste gereedgemaakte Mobile Home. Trots!

Ik heb twee dagen lang van de hulp van Ronald kunnen genieten... Wat heeft hij veel werk verricht zeg (hij is zijn roeping misgelopen) maar ik ben ook trots op mezelf. Ik sta er wel weer, inmiddels in mijn eentje. En ook al is het de derde keer dat ik dit host-werk doe, ik vind het elke keer weer spannend en ook eigenlijk best wel stoer van mezelf om een paar maanden in het buitenland aan het werk te gaan.

Maar ik besef ook; wat een geluk dat ik het mag doen!

Ik krijg volgende week de eerste gasten en het schema loopt naar wens. Da's best fijn 🙂.

Vanmiddag heb ik 'les' gehad van the Maintenance-man, Jamie. Ik weet nu nog meer van gas, geisers, ovens en kooktoestellen. En natuurlijk doet ie dit niet voor mij... ik snap dat wel... hij wil niet voor elk wissewasje gebeld worden omdat dat 'blondje' het niet snapt 👱‍♀️.

Én, ook al ben ik blond, ik zal er alles aan doen om te voorkomen dat hij voor iets lulligs moet opdraven. En gelukkig ben ik geboren met twee rechterhanden-soms lijk ik in dat opzicht net een vent- en das voor dit werk best wel 'handig'.

Ik ga nu even aan het bier 😉 en ik houd jullie op de hoogte.


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Live interview bij RAZO Radio in Delft

Vandaag de kans gekregen om tijdens een radio-interview bij RAZO Zorgradio Delft uitleg te geven over wat Natuurcoaching kan betekenen bij o.a. burnout(preventie), moeilijke keuzes maken en een leuker

Comentários


bottom of page